МОДУЛЬ 1. 

 СТВОРЕННЯ ЕЛЕТРОННОЇ ПОШТИ

Реєстрація пошти на google
Отже, поїхали! На початку першого етапу заходимо на сторінку google.com і клацають вкладку Пошта.
Тепер необхідно натиснути на напис Створити аккаунт.
Тепер перед нами безліч полів які треба заповнити. Але не лякайтеся, нічого складного тут немає. У перших двох полях вводимо свої ім’я та прізвище. Якщо з якихось причин не хочете вводити справжні, то можете ввести вигадані.
У наступному полі треба ввести ім’я користувача — це ім’я яке буде відображатися в адресі електронної пошти, тобто логін. Наприклад, якщо ми введемо pupkin. то адреса буде виду pupkin@gmail.com
Далі двічі вводимо пароль. Відразу придумайте складний пароль, тобто складається з букв і цифр. При цьому бажано, щоб букви були як великі, так і прописні. При складанні пароля необхідно прагнути до того, щоб у ньому не було логіки: не треба в якості пароля вказувати день народження, імена родичів.
Краще складати пароль випадковим перебором клавіш на клавіатурі. Спочатку в такий спосіб пароль треба скласти в текстовому редакторі (Блокнот або Notepad), а потім скопіювати і перенести в поле для пароля.
І візьміть за правило — зберігайте всі логіни і паролі в окремому документі із зазначенням ресурсу до якого вони створені. Інакше в подальшому можна заплутатися.
У наступних полях вводимо дату свого народження і вибираємо підлогу. Далі за бажанням можна вказати номер мобільного телефону і за наявності — альтернативний адресу електронної пошти.
Вони можуть стати в нагоді у випадку якщо ми забудемо пароль до електронної пошти на google.com Тому для свого спокою краще вказати і те й інше, в цьому немає нічого страшного.
На наступному етапі, для підтвердження того, що ми не редиска, а правильна людина, у відповідне поле необхідно ввести два слова з картинки. Якщо Ви не можете розібрати слова то натисніть на закруглену стрілочку поряд з полем і слова зміняться на інші.
Далі вибираємо країну і ставимо галочку про те, що ми погоджуємося з умовами використання (якщо хочете можете їх прочитати). Другу галочку можна не ставити. І після всіх маніпуляцій тиснемо кнопку Далі.
Тепер нам пропонується вставити свою фотографію. Якщо є бажання, то натискаємо на кнопку Додати фото і вибравши місце де вона зберігається на комп’ютері вибираємо її, і вона буде у нас в профілі. Але це можна зробити і пізніше, тому натискаємо кнопку Далі.
Пам-парам! Ура-а-а-а-а-а-а. Все, електронна пошта створена абсолютно безкоштовно, а головне — правильно, з чим нас і вітає сервіс. Тепер ми можемо бачити, як виглядає наш адресу. Йдемо далі клацаючи кнопку Перейти до сервісу Gmail.
Перед нами з’являється лінійка завантаження, по заповненні якої ми потрапимо до себе в поштову скриньку.
Але немає! Google так счаслів, що ми вибрали його, що хоче трохи з нами поговорити. Якщо є бажання, можна послухати, а можна пропустити, перейшовши за Continue to the new look.
Ось тепер ми точно потрапили до себе в пошту. Зверніть увагу, що у верхньому правому куті іконка нашого профілю з нашими даними. Листи, що опинилися у нас в ящику прислав Google. Вони великої ролі не грають, і їх потім можна буде видалити.
Нехай Вас не лякає, що знайомого Вам мови замало, зараз ми це виправимо. Для цього необхідно в правому верхньому куті натиснути на шестірню і в меню вибрати Settings. тобто Установки.
Тепер перед нами безліч (просто купа) налаштувань. Натискаємо галочку у віконці навпроти напису Gmail display language і в меню знаходимо напис з потрібним Вам мовою, в даному випадку "Русский" і вибираємо її.
Тепер спускаємося в самий кінець всіх налаштувань та зберігаємо здійснені зміни, кнопкою Save Changes.
Вуаля! Тепер нам все зрозуміло, якщо звичайно ми не розмовляємо на якому-небудь тарабрском мовою, якої не було в списку 🙂 Тепер можна видалити зайві листи. Для цього треба поставити галочки навпроти кожного з них і відправити їх у відро для сміття, натиснувши на його зображення зверху.
Всі прийшла на наш ящик кореспонденцію можна знайти у вкладці Вхідні. а для того, щоб вийти з нашої пошти необхідно натиснути на наш портрет і у випадаючому вікні натиснути на Вийти.
Ось мабуть і все! Тепер Ви знаєте як правильно створити скриньку електронної пошти на google безкоштовно. і при необхідності ви зможете зробити це ще раз, але вже самостійно, і правильно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу